Читај ми!

Едегор изабрао – иде у Бајерн!

Најталентованији млади играч данашњице, норвешки вундеркинд Мартин Едегор, одлучио је за који клуб ће потписати први професионални уговор. Имао је на столу понуде свих великана светског фудбала, а он се одлучио за Бајерн из Минхена.

Најтраженији млади играч Старог континента, Норвежанин Мартин Едегор, каријеру ће наставити у минхенском Бајерну.

Млади Едерог је скренуо пажњу на себе последњих неколико месеци сјајним играма за прволигаша Стромгодсет, а са непуних 16 година постао је и репрезентативац Норвешке.

Све то није промакло великанима светског фудбала, па су за њега озбиљно били заинтересовани Реал Мадрид, Манчестер јунајтед, Арсенал и Ајакс, а два пута је тренирао са првим тимом Ливерпула.

Међутим, Едегор се на крају одлучио да оде у Бајерн из Минхена.

Овај младић у среду пуни 16 година, када ће стећи право да потпише професионални уговор, па се очекује да тада парафира вишегодишњу сарадњу са Баварцима.

Председник Бајерна Карл-Хајнц Румениге недавно је за њега рекао да је "таланат века", док је тренер Пеп Гвардиола истакао да у његовим годинама Лионел Меси и Кристијано Роналдо нису били ни приближно тако добри.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије