Читај ми!

Буђење "милионера", Бајерн меље редом

Борусија из Дортмунда славила против Нирнберга са 3:0 и вратила се на друго место на табели Бундеслиге, пошто је Леверкузен на свом терену поражен од Мајнца. У дербију кола, Бајерн декласирао екипу Шалкеа са 5:1.

Фудбалери Борусије из Дортмунда победили су на свом терену Нирнберг са 3:0, у утакмици 23. кола Бундес лиге и вратили се на друго место на табели.

Екипа Јиргена Клопа је до 14. првенствене победе дошла головима Матса Хумелса у 50. минуту, Роберта Левандовског у 63. и Хенриха Мхитаријана у 82. минуту, а за тим из Дортмунда од 84. минута играо је српски фудбалер Милош Јојић.

Борусија се вратила на друго место на табели, пошто је искористила пораз Леверкузена од Мајнца од 0:1. "Милионери" имају 45 бодова, а Нирнберг 23 бода.

Бајер је у Леверкузену изгубио од Мајнца са 0:1, а једини гол постигао је Ерик Чупо Мотинг у 37. минуту. Бајер има 43 бода, а Мајнц је после 11. првенствене победе на шестом месту са 37 бодова.

Бајерн је декласирао екипу Шалкеа са 5:1, а све је било решено у првом полувремену када су Баварци четири гола предности.

Троструки стрелац за екипу Пепа Гвардиоле био је Арјен Робен, а погађали су још Алаба и Манџукић. Једини гол за Шалке дело је Рафиње, који је постигао аутогол.

Вердер је на свом терену у Бремену победио Хамбург са 1:0 голом Златка Јунузовића у 18. минуту. За победнички тим играо је српски фудбалер Александар Игњовски, а за поражени Слободан Рајковић до 67. минута.

Вердер се попео на 12. место на табели и има 25 бодова, а Хамбург је на 16. месту са 19 бодова, колико има и претпоследњи Фрајбург, док последњи Брауншвајг има 16 бодова.

Аугзбург и Хановер одиграли су нерешено 1:1, а истим резултатом завршена је утакмица Брауншвајга и Борусије из Менхенгладбаха.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије