Читај ми!

Кежман, хуманост на делу!

Гест који заслужује сваку похвалу, доказ да постоје људи добре воље и племенитог срца. Матеја Кежман купио стан осмочланој породици Тиосављевић из Новог Пазара, која годинама живи у тешким условима на рубу егзистенције. Породица пресрећна и неизмерно захвална.

Према писању листа Story, некадашњи репрезентативац Србије великодушно је помогао осмочланој породици Тиосављевић из Новог Пазара и купио јој стан. Са шесторо деце, Тиосављевићи годинама живе у тешким условима, а пензионисани фудбалер помогао им је чим је чуо за њихов случај.

Саша и Ката Тиосављевић живели су као подстанари са шесторо деце - Маријом, Тијаном, Стефаном, Андрејом, Урошем и Аном. Великодушни гест фудбалера потпуно им је променио живот и они су му због тога изузетно захвални.

"Богу хвала и Матеји Кежману! Обрадовани смо и срећни да имамо свој стан. Годинама смо живели као постанари и у тешким условима. Сад су нам деца срећна, а морам и да се похвалим - одлични су студенти и ђаци. Бог да награди и подари Кежману све најбоље, а моја породица му је вечно захвална", рекао је отац породице, Саша Тиосављевић.

Његова најмлађа ћерка Ана такође је пуна хвале за Кежмана, чији поступак враћа веру у људску доброту и солидарност.

"Стан је прелеп! Сада имам своју собу и могу на миру да учим, захваљујући Кежману. Драго ми је да има добрих људи и оних који су спремни да помогну другима", каже девојчица.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије