Читај ми!

Илић: Ово није типична ситуација за нас

Капитен Партизана Саша Илић изјави да екипа зна како да изађе из новонастале ситуације након губитка лидерске позиције у првенству Србије. До краја првенства има ош много мечева тако да времена за поправни има довољно. У тим је дошло неколико нових играча тако да још нису стопостотно уиграни. Такође, по мишљењу Илића екипи недостаје Јојић.

Капитен фудбалера Партизана Саша Илић рекао је да је ситуација у којој се налазе црно-бели
атипична за њих, али да нема притиска и да верује у бољу игру у наставку првенства.

"Ова ситуација у којој се налазимо заиста није честа за нас. Нама је до сада олакшавало то што смо били први на табели, мада и сада овакав положај нам не ствара притисак и верујем да ћемо играти још боље у наставку", рекао је Илић новинарима у београдском хотелу Краун Плаза.

Партизан је у првом колу пролећног дела Супер лиге Србије одиграо нерешено с Новим Пазаром и први пут после 502 дана није први на табели.

"Та утакмица је прошла. Игром смо и донекле задовољни, али не и резултатом. Ипак, ово је био први званични меч по завршетку припрема и знали смо шта нас очекује", рекао је Илић.

Капитен Партизана је казао да је оптимиста, обзиром да до краја првенства има још много утакмица. "С обзиром да нам је остало још много утакмица до краја првенства, нисам уплашен и размишљам оптимистично. Један бод није велика разлика и верујем да ће квалитет наше игре на расти из меча у меч", додао је Илић.

На питање новинара да ли је можда велики број нових играча утицао на игру у Новом Пазару, Илић је казао да не верује да је то био случај.

"Довели смо озбиљне играче, сви поседују велики квалитет, неки су играли у великим европским клубовима... Током припрема јесмо стекли компактност, али у првој такмичарској утакмици ниси увек сигуран шта да очекујеш... С обризом на моје искуство, ја сам упозорио екипу на то. Треба времена, али не мислим да то утицало на игру у Новом Пазару", навео је Илић.

Упитан да ли екипи недостаје Милош Јојић, који је у зимском прелазном року прешао у Борусију из Дормунда, Илић је казао да недостаје, али да најбољи играч јесењег дела Супер лиге Србије није могао да одбије понуду таквог клуба.

"Наравно да нам фали Јојић, али добио је озбиљну понуду једног од најбољих клубова у Европи, и наравно да је прихватио, а ми смо му пожелии срећу", додао је Илић.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије