Читај ми!

Звезди од "Лава" аутобус, Партизану столице

Компанија "Лав" уручила је донације Црвеној звезди и Партизану. На Маракану крајем маја стиже нови клупски аутобус, док су у Хумској у великој мери постављене нове црно-беле столице.

Компанија "Карлсберг Србија" наградила је данас Фудбалски клуб Партизан црно-белим столицама, а Црвену звезду новим клупским аутобусом.

Директор за маркетинг и комуникације компаније "Карлсберг Србија" Андре Жак уручио је капитенима црно-белих и црвено-белих макету стадиона Партизана са црно-белим столицама, односно макету кључа аутобуса.

"Данас сам имао велику част да у име компаније уручим легендарним клубовима награде које су резултат акције 'Лав, играј, страст'. Надамо се да ће ово бити велики допринос како клубовима тако и навијачима оба клуба, који ће им помоћи да наставе да напредују и постану још успешнији", рекао је Жак на свечаности у хотелу "Краун плаза".

Директорка маркетинга Партизана Снежана Филиповић рекла је да је захвална компанији "Лав" на доприносу и да верује да ће црно-беле столице још више привући навијаче на стадион.

"Ово су сјајне награде, срећни смо што ћемо седети на црно-белим столицама", рекла је Филиповићева.

Црвена звезда би нови клупски аутобус, како је данас речено, требало да добије крајем маја, док су столице на стадиону у Хумској већ постављене.

Директор маркетинга Црвене звезде Горан Боричић навео је да је компанија "Лав" једна од ретких која већ годинама улаже у спорт у Србији.

"Ово је симбол љубави према фудбалу, желе да помогну развоју клуба... Позивам и навијаче да нам од марта помогну у брендирању аутобуса и пруже нам подршку током другог дела првенства, да заједно вратимо титулу на Маракану", рекао је Боричић.

Наградни конкурс "Лав, играј, страст" почео је 1. октобра 2012. године и базирао се на прикупљању кодова са лименки пива "лав". Путем конкурса прикупљено је више од 600.000 кодова.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије