Читај ми!

"Нисам причао о суђењу ни када сам имао разлога"

Иако из комшилука стижу оптужбе, жалбе на суђење и најаве другачијег приступа, тренера Црвене звезде Славишу Стојановића не дотичу те приче. Нисам причао о суђењу ни када сам имао дебео разлог за то, па нећу ни сада, поручује Стојановић.

Љутња у Хумској, мир на Маракани! Тако би укратко могла да се опише ситуација након "кикса" црно-белих у Пазару и пробој Звезде на прво место табеле Суперлиге. Ипак, тренер црвено-белих не жели да коментарише "отровне стрелице" из комшилука.

"Не желим да читам, нити да коментаришем изјаве с Партизанове стране. Размишљам само како да моја екипа пружа максимум на терену", истакао је шеф стручног штаба Црвене звезде Славиша Стојановић у изјави за Журнал.

Имали су и из Црвене звезде притужбе на суђење у јесењем делу шампионата, али оне истина нису долазиле од словеначког стручњака.

"Добро ми је познато да смо због судијских грешака остали без лепе залихе бодова, с којом бисмо данас имали чвршће вођство. Сетите се да се нисам жалио на судије ни када сам имао дебеле разлоге за то, а могао сам...", подсећа Стојановић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије