Представљен Павићевић, чека се још један штопер

Саво Павићевић, репрезентативац Црне Горе, потписао је једноипогодишњи уговор са Црвеном звездом. "Из трећег пута сам дошао у Звезду, јер ме је клуб тражио још док сам био у Хајдуку из Куле и Војводини. Са Маракане најављују долазак још једног централног дефанзивца.

Црногорски репрезентативац Саво Павићевић потписао је једноипогодишњи уговор са Црвеном звездом и постао прво појачање тог клуба у зимском прелазном року.

"Желим да захвалим управи клуба на поверењу. Велика ми је част што сам овде, надам се да ћу да оправдам очекивања. Не бојим се одговорности, надам се да ћу се уклопити. Спреман сам и налазим се у такмичарском ритму", рекао је 33-годишњи Павићевић на представљању у Mедија центру на стадиону Црвене звезде.

Он ће у београдском клубу носити дрес са бројем 14.

"Из трећег пута сам дошао у Звезду, јер ме је клуб тражио још док сам био у Хајдуку из Куле и Војводини. Пре 10 или 15 дана сам успоставио контакт са потпредседником Славишом Кокезом и договорио трансфер. Хвала и Анортозису што смо се разишли на пријатељски начин", додао је Павићевић и навео да Звезда има тим за титулу.

Поред Анортозиса, Војводине и кулског Хајдука, он је у каријери још играо за Енерги Котбус, Кавалу, Макаби Тел Авив, Омонију и Хапоел Тел Авив.

Функционер црвено-белих Блажо Радосављевић навео је да би Павићевић требало да буде озбиљно појачање за екипу.

"Знамо да смо имали потребу да доведемо искусног играча на одбрамбеној позицији. Саво је искусан играч и добар човек. Надам се да ће се брзо уклопити, а наше мишљење је да је он право појачање. Прелазни рок за нас није завршен, тражимо још једног штопера", навео је Радосављевић.

Он је додао да клуб ради на измирењу дугова према бившим играчима и истакао да би све требало да буде у реду око регистрације играча за пролећни део сезоне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво