Манчестер сити спрема 190 милиона евра за Роналда

Нови власник енглеског фудбалског премијерлигаша Манчестер ситија Сулејман Ал Фахим најавио је да ће у јануарском прелазном року управи градског ривала Манчестер јунајтеда понудити 190 милиона евра за португалског интернационалца Кристијана Роналда.

Ал Фахим је нагласио да је његова компанија "Абу Даби јунајтед груп" спремна да уложи тај новац у трансфер најбољег светског фудбалера у протеклој сезони.

"Роналдо је рекао да жели да игра у најбољем клубу на свету. Ускоро ћемо видети колико је био озбиљан када је то рекао", казао је власник Манчестер ситија новинару Гардијана. Он је казао да је летос, када је чуо да је шпански Реал Мадрид проценио Роналдову вредност на 160 милиона евра, одмах помислио како је то недовољно за трансфер нападача Манчестер јунајтеда.

"Ми желимо да направимо тим који ће освојити Лигу шампиона. Зато не намеравамо да трошимо новац на свакога, већ само на најбоље играче", рекао је Ал Фахим.

Његов пријатељ и пословни партнер Анил Бојрул навео је да је имао прилику да види листу појачања које намерава да ангажује Ал Фахим. "Видео сам листу његових жеља. Рекао ми је да му није проблем да понуди толико за Роналда. Мислим да намерава да тим потезом поручи челницима Манчестер јунајтеда и Челсија да жели да им буде равноправан конкурент", казао је Бојрул.

Он је нагласио да Ал Фахим прави тактику и за трансфер Шпанаца Фернанда Тореса и Сеска Фабрегаса.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво