Читај ми!

Ужичани спремају спектакл

Ужице припрема спектакуларну организацију ревијалне утакмице између репрезентације Србије и новинарске селекције, која се игра за три дана у граду на Ђетињи.

Фудбалски савез Србије после девет година паузе поново се вратио традицији играња тих утакмица, па ће изабраници селектора Синише Михајловића одмерити снаге с најбољим фудбалерима националне Суперлиге.

"Велика част је бити домаћин нашим најбољим фудбалерима, како нама у Слободи, тако и челним људима нашег града. Слобода као клуб и ЈП Велики парк, које газдује Градским стадионом, учиниће све да створе одличне услове - ако не исте, онда приближне оним које наши најбољи фудбалери имају широм Европе. Постоји велико интересовање из свих крајева Србије, сваки клуб из Суперлиге има свог фудбалера у новинарској селекцији, то је мотив више да направимо добру атмосферу. Имамо и најаве организованог доласка навијача из Новог Пазара, Републике Српске и из свих градова Златиборског округа", истакао је Витић.

Он је додао да је маркетинг служба Слободе у сарадњи са агенцијом "Плави, плави" имала низ активности на медијској промоцији овог меча. Плакатима су облепљени сви градови у региону, ТВ и радио спотови емитују се на регионалним и локалним медијима, а припремљена је и одговарајућа кореографија за утакмицу.

"Повратне информације са терена говоре у прилог томе да ће капацитет стадиона бити мали да прими све оне који желе да присуствују овој историјској утакмици. У продају је пуштено 10 000 карата и за сада смо задовољни продајом. У организацији смештаја, тренинга репрезентативаца, као и организацији утакмице учешће су узеле све безбедоносне структуре МУП-а Србије, а посебну захвалност дугујемо градским структурама, као и градским Јавним предузећима, која су један овакав догађај препознале као велику прилику за афирмацију Ужица и нашег краја", рекао је Витић.

Он је изразио уверење да ће Ужице у догледно време добити организацију и неке од званичних утакмица репрезентативних селекција, поготово што је поред саме спортске инфраструктуре на стадиону, која испуњава строге стандарде Уефе, пуштен у рад и активиран за цивилни саобраћај аеродром "Поникве" у непосредној близини града.

"Сигуран сам да ћемо се представити у најбољем светлу, као прави домаћини, и да је ово само почетак интензивне сарадње на релацији ФСС - Град Ужице - ФК Слобода", поручио је Витић.

Ревијална утакмица између А репрезентације Србије и "новинарске селекције" игра се у Ужицу у уторак од 20 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије