Читај ми!

Михајловић на клупи Сампдорије?

Селектор фудбалске репрезентације Србије Синиша Михајловић постигао је споразум са италијанским прволигашем Сампдоријом и ускоро ће преузети клупу клуба из Ђенове, пренела је агенција Анса. Наводно је договорена сарадња до краја сезоне 2013/2014, а уговор ће аутоматски бити продужен уколико Сампдорија избори опстанак у Серији А.

Анса истиче да Михајловићу предстоји разговор са руководством Фудбалског савеза Србије, пошто има важећи уговор који истиче 30. новембра. Сампдорија се после 12 одиграних кола налази у зони испадања из Серије А са само девет освојених бодова, а у наредној утакмици дочекује екипу Лација.

Председник ФСС Томислав Караџић у уторак је рекао да га не брину најаве италијанских медија да ће Михајловић преузети неки од клубова са Апенина и да неће отићи са кормила репрезентације "тек тако".

Караџић је навео да ће одлука о статусу Михајловића, као и питања "везана за њега", бити решени за две недеље. Михајловић је раније истакао да ће наставити посао уколико Караџић остане на месту председника ФСС.

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије