Читај ми!

ОФК Београд се жалио на жреб за Куп Србије

Руководство ОФК Београда жалило се Фудбалском савезу Србије због пропуста на жребању парова за четвртфинале Купа Србије и, према њиховом уверењу, неправедно одузетог домаћинства у дуелу са Слободом из Ужица.

ОФК Београд поднео је жалбу ФСС-у због пропуста приликом жребања четвртфиналних парова Купа Србије у београдском хотелу "Хајат".

"Романтичари" сматрају да су оштећени на жребу, јер им је одузето регуларно додељено домаћинство и да није ни требало да се поново извлачи како би се сазнало ко ће бити домаћин утакмице између ОФК Београда и Слободе из Ужица.

Клуб са старе Карабурме је због тога упутио допис председнику Такмичарске комисије ФСС-а Благоју Милошевићу, у коме се позива на члан четири упутства за одређивање парова у завршном такмичењу за Куп ФСС-а у такмичарској сезони 2013/2014.

"Уколико су клубови који чине одговарајући такмичарски пар једнако пута били гости, односно домаћини, у трећу вазу се стављају два листића са именима клубова, а клуб са чијим је именом листић први извучен је домаћин", наводе у саопштењу клуба са Карабурме.

Проблем је настао када је у прва два шешира остао само по један клуб. Њихова имена су одмах убачена у трећи шешир, репрезентативац Зоран Тошић најпре је извукао име ОФК Београда, а асистенткиња је аутоматски бацила цедуљицу са именом последњег клуба, Слободе, у кутију у коју су били смештени већ извучени парови", стоји у жалби ОФК-а.

Утакмице четвртфинала Купа Србије Црвена звезда - Војводина, Спартак - Партизан, Јагодина - Доњи Срем и Слобода - ОФК Београд на програму су 4. децембра.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије