Нападима на мене Звезда тражи алиби

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић огласио се поводом напада Црвене звезде и одређеног дела јавности. Стварно ми је мало невероватно да неки клуб тражи оставку председника фудбалског савеза због пропуста судије на једној утакмици и то на којој тај клуб није ни играо, рекао је, између осталог, Караџић за "Новости".

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић рекао је да представници Црвене звезде саопштењима и јавним нападима на њега и организацију на чијем је челу траже алиби за сопствене неуспехе.

"На одмору сам већ неколико дана и само сам чуо шта се дешавало. И да је суђење на утакмици у Хумској било лоше и да је Звезда издала саопштење поводом меча који није играла. чуо сам и да је то саопштење црвено-белих писао Небојша човић и волео бих да знам да ли је то званичан став целог клуба или његов лични. Јер, нисам сигуран да ли су сви из УО Звезде знали да ће бити објављено", рекао је Караџић за „Вечерње новости".

Црвено-бели су затражили оставку председника ФСС и запретили иступањем из лиге незадовољни стањем у судијској организацији.

Као последњи у низу примера лошег дељење правде навели су јучерашњу утакмицу Партизан - Нови Пазар (4:3), у првом колу Суперлиге.

"Ако је то став клуба, нека га доставе у писаној форми Извршном одбору, па ћемо о њему расправљати. Звезда није имала успеха на европској сцени, па не знам да ли је ово покушај да се прикрије тај неуспех. читав сценарио је добро познат годинама уназад", поручио је председник ФСС.

Караџић је рекао да нема намеру да штити било кога, па ни судију меча Партизан - Нови Пазар, Недељковића.

"Чуо сам и ја да је арбитар правио грешке и то ће, као сваки пут, надлежни органи санкционисати. Стварно ми је мало невероватно да неки клуб тражи оставку председника фудбалског савеза због пропуста судије на једној утакмици и то на којој тај клуб није ни играо", закључио је Караџић.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије