Читај ми!

Партизан: Звезда не може да поднесе наш успех

Фудбалски клуб Партизан саопштио је да су оптужбе Црвене звезде бесмислене и да црвено-бели не могу спортски да поднесу пораз. Звезда објавила да Караџић за њих више није председник ФСС. Црно-бели све оптужбе описали као бесмислене. Комшијама поручују да је било судијских грешака и на рачун Звезде. У Партизану су уверени да црвено-белима сметају њихови успеси. Такође, предлажу комшијама да уруче протест амбасадама Шпаније и Немачке, јер су им титуле честитали Реал и Бајерн.

Звезда је затражила оставку председника Фудбалског савеза Србије Томислава Караџића и запретила иступањем из Суперлиге, јер сматрају да је на првенственој утакмици Партизан - Нови Пазар (4:3) судија тешко оштетио гостујући клуб. Данас Звезда став променила саопштењем да Караџић за њу више није председник.

"Бесмислено би било описивати бесмислице које наш ривал износи у свом тексту. Они једноставно не могу да спортски поднесу било који успех Партизана, па им смета када нам неко честита, уручи пехар, пружи руку... С обзиром на то да су нам последњу титулу честитали, између осталих, и председници Реала и Бајерна предлажемо им да уруче званичан протест амбасадама Шпаније и Немачке", наводи се у саопштењу црно-белих.

Из Хумске истичу да је списак судијских грешака у корист Црвене звезде подугачак и да се о томе ћутало у прошлости.

"Ћутало се и када је један клуб против црвено-белих извео резервни тим, само три дана пошто је против Партизана наступио у најјачем. Не знамо зашто су други ћутали, а ми смо се определили да причамо на терену. Причаћемо тамо и даље, али морамо вечитом ривалу да поручимо да им скривалица по методу 'држите лопова' више не пролази ни код најострашћенијих навијача", поручили су из Партизана.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије