Читај ми!

Рашовић: Свака утакмица „црвено слово“

Тренер Партизана Вук Рашовић рекао је да су његови играчи свесни да нису добро одиграли против Новог Пазара у првом колу Суперлиге и морају да схвате да је свака утакмица у црно-белом дресу "црвено слово".

"Свесни смо да није добро и да се увукла нека несигурност... Страх у Партизану не сме да постоји, морају да прихвате одговорност. Морају да траже лопту, а не да се скривају од ње. Морају да схвате да је свака утакмица 'црвено слово' и нико не сме да се игра са реномеом клуба", рекао је Рашовић новинарима у Спортском центру Телеоптик.

Фудбалери Партизана су јуче на свом стадиону победили Нови Пазар са 4:3 у првом колу Суперлиге Србије. Уз низ сумњивих судијских одлука, Нови Пазар је имао и проблем што је у Београд дошао са само 11 фудбалера. На констатацију новинара да је синоћ изгледало као да играчи "буше" тренера, Рашовић је рекао да не верује у то.

"Причали смо пред утакмицу и тражио сам да одиграју као сваку другу, без обзира на проблеме Пазараца, али очигледно ме нису послушали. Освојили смо три бода, а остало је доста брига и проблема које треба да решавамо... Имамо проблем да играмо утакмице које су унапред добијене, не знамо да се понашамо као фаворити", казао је Рашовић.

Рашовић није желео да коментарише суђење са јучерашње утакмице. "Судија је проценио тако у том тренутку. Ја немам шта да коментаришем на ту тему", казао је Рашовић. Он је поновио да проблем представљају касни доласци играча, као и одласци фудбалера који су били носиоци игре.

"Морамо да те проблеме у одбрани решимо до краја овог прелазног рока. Имамо ситуацију са одласком Ивана Иванова који је две године носио игру задње линије", рекао је тренер Партизана.

"Такође, имамо проблем са касним доласцима неких играча. На јучерашњој утакмици их је било двојица, тројица који су нам се касно прикључили и нису били на припремама са нама. Потребно им је време. Оно су једино што имамо, морамо да их сачекамо", додао је Рашовић.

Београдски медији су синоћ објавили вест да ће нападач Александар Митровић каријеру наставити у Андерлехту. Данас нико у Партизану није потврдио ту информацију, а упитан како играти без Митровића, Рашовић је после дуже паузе и уз кисео осмех одговорио:
"Видећемо шта ћемо. Имамо на тој позицији (Немању) Којића и (Марка) Шћеповића, који такође може да оде. Видећемо да ли ће остати. Ако се не деси нешто непредвиђено, Шћеповић ће бити у конкуренцији за следећу утакмицу", рекао је Рашовић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије