Читај ми!

Миливојевић: Андерлехт, добар избор

Андерлехт је представио своје ново појачање Луку Миливојевића. Бивши играч Звезде мишљења је да му неће требати пуно времена да се прилагоди начину игре Белгијског клуба.

Доскорашњи фудбалер Црвене звезде Лука Миливојевић рекао је данас да сматра да му неће бити потребно много времена да се прилагоди у свом новом клубу, белгијском Андерлехту.

"Пратио сам клуб неко време, не мислим да ће ми бити потребан дуг период прилагођавања. Андерлехт је добар избор, клуб са традицијом, играће Лигу шампиона, али и да не опет бих се одлучио за Андерлехт", рекао је Миливојевић на промоцији у Бриселу.  

Белгијски новинари Миливојевића сматрају као замену за доскорашњег капитена Лукаса Биљу, који је недавно прешао у Лацио.

"Ја сам Лука Миливојевић, не Лукас Биља. Видео сам га како игра, веома је добар, али ја ћу донети друге квалитете", рекао је репрезентативац Србије.

Миливојевић је себе описао као играча који има добар шут, може да игра на више позиција на терену, као рођеног лидера и неког ко добро подноси притисак. Новинаре је занимало и шта Миливојевић мисли о нападачу Партизана Александру Митровићу, који се у медијима помиње као потенцијално појачање Андерлехта.

"Познајем Митровића веома добро, то је добар фудбалер, али ми се не допада тим у којем игра", рекао је доскорашњи фудбалер Црвене звезде.

Миливојевић је са Андерлехтом потписао петогодишњи уговор, а носиће дрес са бројем осам.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се