Читај ми!

Звездин музеј у Енглеској

Црвена звезда је званично најтрофејнији клуб источне Европе. Као таква, њен музеј свакако има много тога да понуди љубитељима фудбала. Ово су препознали и у Манчестеру, где ће кустос музеја Црвене звезде бити међу излагачима који представљају најтрофејније клубове Старог континента.

Фудбалски клуб Црвена звезда послаће своје представнике у Манчестер, где се одржава симпозијум на којем ће бити представљени најтрофејнији клубови Европе и њихови музеји.

У Љутице Богдана су потврдили да су добили, и прихватили позив да учествују на симпозијуму на којем ће бити презентовани најтрофејнији клубови Старог континента и музеји који сведоче о њиховој славној историји.

У Манчсетеру, 21. септембра биће организован излагачки дан, а поред Црвене звезде учествоваће и Ливерпул, Манчестер сити, Лидс јунајтед и Вулверхемптон.

Црвена звезда је играла против свих поменутих клубова, осим против актуелног првака Енглеске Манчестер ситија.

У Енглеску ће путовати кустос Трофејне сале у Љутице Богдана, Предраг Тркуља.

"Симпозијум у Манчестеру се ове године одржава по први пут, али у наредним годинама план је да прерасте у традицију, и да окупи већи број учесника. Програмом је предвиђено да сви клубови представе своје великане, освојене трофеје и важне догађаје кроз историју, што мени као представнику најтрофејнијег клуба у овом делу Европе, неће бити проблем, већ задовољство. Спремили смо доста видео материјала, од којег ће део бити посвећен сусретима које смо одиграли са осталим клубовима учесницима симпозијума", рекао је Тркуља.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије