Читај ми!

Одлазим срећан

"Нисам могао да замислим лепши растанак од клуба са којим сам за четири године освојио 14 трофеја", рекао је Пеп Гвардиола након освајања Купа краља.

"Крај није могао бити лепши од овога. Одлазим срећан, са великим задовољством, јер иза себе остављам будућност клуба. Освојити 14 титула за четири сезоне је невероватан успех. Напредовали смо из годину у годину, а ма колико то звучало чудно, мислим да смо у тактичком смислу ову последњу сезону одрадили најбоље од свих", рекао је Гвардиола после тријумфа у финалу Купа краља у којем је Барселона са 3:0 победила Атлетико Билбао.

Он је додао да верује да ће људима остати у лепом сећању и да ће једног дана говорити како је Барселона играла фудбал за уживање.

Трофејни тренер није пропустио да још једном истакне колико је поносан што је имао прилику да сарађује са Лионелом Месијем.

"Не постоје речи да опишем његову генијалност. Меси ме је научио да будемо још јачи. Без њега бисмо освајали трофеје, али сигурно не 14 од могућих 19", рекао је Гвардиола.

Екипу са Ноу Кампа од наредне сезоне предводиће Гвардиолин доскорашњи помоћник Тито Виљанова.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије