Романе, заведи ме!

Одмор Пепа Гвардиоле, све су прилике, трајаће кратко, пошто је одмах после освајања Купа краља поручио заинтересованим клубовима да га "зову и заведу понудама". Позиве ће примати у Њујорку, где се накратко сели са породицом.

Јосеп Гвардиола дискретно је намигнуо пут Романа Абрамовича, изазивајући руског могула и власника Челсија да га "заведе" понудом да наредних година води "плавце" са Стамфорд Бриџа.

"Бићу срећан да примим позиве. Али наредних месеци морам да напуним батерије и одморим ум", рекао је Гвардиола. "Чекаћу. Уколико ме заведу поново ћу бити тренер. Када ме клуб буде желео, бићу спреман".

Изјава Гвардиоле најдубље је анализирана у Лондону, пре свега јер је Роман Абрамовић велики поштовалац лика и дела дојучерашњег тренера Барселоне, па британски медији очекују да ће му Рус ускоро "испоставити понуду коју не може да одбије".

Навијачи Челсија, свакако, неће имати ништа против да њихов тим преузме Гвардиола, али би такав развој ситуације представљао још један шамар Роберту ди Матеу, који је преузео тим у расоадању и довео га до трофеја Лиге шампиона.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије