Пеп, куп за крај

Како је и почео, Пеп Гвардиола је освајањем трофеја завршио тренерску авантуру у Барси, Каталонци су у финалу Купа краља на Винсенте Калдерону прегазили Атлетик из Билбаа 3:0, ут два гола Педра и један Леа Месија.

Епоха Јосепа Гвардиоле у Барселони је заврпеба великим слављем. У последњој утакмици у којој је водио тим, Барселона је у доминантном стилу победила Атлетик 3:0 и Пепу поклонила 14. трофеј, чиме је постао најтрофејнији тренер у историји клуба.

Серију голова отворио је Педро у трећем минуту, Меси је меч решио у 18. минуту, док је сигнал за славље Каталонаца дао Педро пет минута касније. Млада екипа БАскијаца је дала све од себе, али то није било довољно за озбиљан отпор екипи која је желела да се на величанствен начин опрости од тренера, који је обечежио претходне четири године у европском фудбалу.

Навијачи Барсе ову сезону сматрају неуспешном, јер су им Реал и Челси отели титуле шампиона Шпаније и Европе, али је Гвардиолин тим успео да на Камп Ноу донесе четири трофеја - Куп краља, Светски клупски куп, те европски и шпански супер куп.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије