Читај ми!

Хејнкес остаје у Бајерну

Јуп Хејнкес остаће први тренер минхенском Бајерну, упркос чињеници да Баварци ове сезоне нису освојили ниједан трофеј, изјавио је председник клуба Ули Хенес.

Председник минхенског Бајерна Ули Хенес рекао је за сутрашње издање таблоида "Билд" да тренер Јуп Хејнкес остаје на клупи Бавараца "ма шта да се деси".

"Зашто би отишао, он има уговор. Хејнкес остаје у Бајерну шта год да се деси", изјавио је Хенес, иако се у наставак сарадње са 67-годишњим тренером отворено сумња у коментарима по завршетку сезоне у којој славни немачки клуб није освојио ниједан трофеј.

"Имам уговор до 2013. Ако се било шта промени, бићете обавештени", поручио је Хејнкес новинарима.

Пре неколико недеља директор Бајерна Карл-Хајнц Румениге је наговестио да ће Хејнкесу, који је прошле године по трећи пут именован за шефа стручног штаба, бити понуђен продужетак сарадње.

Међутим, клуб је у међувремену убедљиво поражен у финалу националног купа од шампиона Борусије Дортмунд (5:2), да би у суботу код куће на "Алијанц Арени" изгубио у финалу Лиге шампиона од Челсија након извођења пенала.

Бајерн је сезону у Бундес лиги завршио са осам бодова заостатка за Борусијом, која је одбранила титулу и освојила "дуплу круну".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије