Читај ми!

Пауљевић у Партизану

Досадашњи фудбалер Хајдука из Куле Бранко Пауљевић потписао је четворогодишњи уговор са Партизаном и на тај начин постао прво појачање петоструког узастопног шампиона за наредну сезону.

Пауљевић у јуну слави 23. рођендан, игра на позицији десног бека, а у новом клубу носиће дрес са бројем 19.

"Од малих ногу сањам да обучем дрес Партизана и моја велика жеља била је да дођем овде. То сам пренео и председнику Хајдука Зорану Осмајићу и срећан сам што ми се жеља испунила", рекао је Пауљевић на промоцији у Хумској.

Пауљевић важи за најбржег фудбалера у Србији и другог најбржег на свету, јер 100 метара трчи за 10,4 секунде. Бржи од њега само је Американац Марвел Вини из Денвера.

 

"То је генетика, мој отац је веома брз и од њега сам наследио брзину", открио је Пауљевић.

Он је каријеру почео у Вождовцу, а играо је и за Биг Бул и Сенту.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије