Читај ми!

Не мрдам из Интера

Дејан Станковић демантовао да напушта Интер. Репрезентација: Ту сам и помагаћу колико могу.

Дејан Станковић демантовао да напушта Интер и рекао да је остао при одлуци да се не врати у екипу али да ће и даље бити део српског фудбалског националног тима.

"Као што вам је Синиша Михајловић рекао, бићу ту са екипом. То је ајмање што могу да учиним. Замолио ме је да будем са екипом. рихватио сам са задовољством", рекао је Станковић за Интернет портал Радио-телевизије Србије. 

Станковић ће бити са тимом онолико колико му обавезе у клубу озвољавају. Већ у среду се враћа за Италију али ће гледати живо меч Шпаније и Србије у суботу.

"Видећемо како ће се све развијати све ово... Нека све тече природним оком па ћемо се већ договорити у којој форми ће се развијати моја ункција. Видећемо да ли ћу седети на клупи... Углавном ту сам и омагаћу колико могу"; река је Станковић.

Говорећи у статусу у Интеру,  Станковић је демантовао да одлази из миланског клуба.

"Видим данас да се овде пише да идем у Америку. Можда тај новинар зна нешто што ја не знам. Можда ти клубови не могу да дођу са мном у контакт... Остајем у Интеру још две године колико ми траје уговор", рекао је Станковић.

"Имам добар однос са новим тренером Страмацонијем а његове идеје су еома добре и јасне. Осим тога доћи ће два, три јако добра фудбалера и ерујем да ћемо бити бољи него прошле године".

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије