Читај ми!

Успех не долази преко ноћи

Монпеље је до прве титуле у 93 године дугој историји дошао са буџетом од "свега" 33 милиона евра, ПСЖ-а је ове сезоне у тим уложио 140 милиона евра. "Ништа не може преко ноћи да се промени", рекао је Карло Анчелоти.

Тренер фудбалера Пари Сен Жермена Карло Анчелоти рекао је данас да ништа не може преко ноћи да се промени и да је Монпеље до титуле у Француској дошао зхваљући континуитету.

"Монпеље је титулу освојио захваљући стилу који годинама граде. ПСЖ је имао пуно промена у клубу, како у играчком тако и тренерском кадру и није лако у таквим околностима направити идентитет тима. Потребан нам је континуитет", рекао је Анчелоти.

Парижане је прошле године преузео један катарски инвестициони фонд и ове сезоне су имали велике амбиције. Анчелоти је на клупу ПСЖ-а дошао у децембру уместо Антоана Комбуара, док је екипа била на врху табеле.

За спортског директора постављен је бивши тренер Милана и Интера Бразилац Леонардо, а међу бројним појачањима на "Парк принчева" стигао је и француски репрезентативац Кевин Гамеиро, који је углавном био на клупи.

"Гамеиро је другом делу сезоне изгубио на самопоуздању, али он и Оро могу да буду од користи. У фудбалу нису битна имена, потребни су нам играчи који ће се уклопити у тим, технички и тактички. Доводићемо фудбалере са међународним искуством", додао је Анчелоти.

За разлику од ПСЖ-а, који је ове сезоне у тим уложио 140 милиона евра, Монпеље је до прве титуле у 93 године дугој историји дошао са буџетом од "свега" 33 милиона евра.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије