Нињо отворио душу

Дуго му је требало да освоји симпатије навијача Челсија, и таман када је то коначно успео, голом Барселони у полуфиналу Лиге шампиона, Фернандо Торес изјавио је како жели да иде са Стамфорд бриџа. Када се заврши сезона ми ћемо разговарати о мојој будућности. Ово није оно што сам очекивао када сам долазио у Челси, рекао је шпански нападач.

Шпански фудбалер и играч Челсија Фернандо Торес рекао је да је незадовољан што је мало играо у финалу Лиге шампиона, у којем је његов клуб стигао и до титуле. Као што је познато, и без Тореса Челси је стигао до прве титуле у Лиги шампиона.

"Када се заврши сезона ми ћемо разговарати о мојој будућности, јер нисам имао одговарајућу улогу у екипи. То није оно што сам очекивао када сам долазио у Челси", рекао је Торес.

Шпански репрезентативац почео је меч финале Лиге шампиона на клупи за резерне играче, а ушао је на терен у 84. минуту.

Торес, који са 28 година још има неколико добрих година пред собом, истакао је да то што није био у стартној постави у финалу Лиге шампиона једно од највећих разочарења у његовој каријери.

Он је постигао 12 голова за једну и по сезону у Челсију, од када је дошао из Ливерпула за 79.000.000 долара.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара