Кофер новца за Каку и Ета

Парижани се не шале. „Свеци" припремили астрономске понуде како би звезду Реал Мадрида Каку довели на Парк принчева. Исто важи и за фудбалера Анжија, Камерунца Самјуела Етоа, који је вољан да себи драстично смањи примања како би се вратио фудбалу у Западној Европи.

Летњи прелазни рок полако се приближава, и у складу с тим ствари се захуктавају и у управи Пари Сен Жермена. Императив је довести искусније фудбалере, са педигреом играња у Европи н анајвишем нивоу, јер је то управо оно што очекује екипу из француске престонице наредне сезоне.

Медији у Француској тврде како је довођење Езекијела Лавеција из Наполија готова ствар, и да сада управа клуба већ разматра наредне потезе.

Спортски директор клуба Леонардо, наводно, већ је ступио у контакт са Самјуелом Етоом. Искусни Камерунац ужива статус најплаћенијег фудбалера света у руском Анжију, али је, према причама, спреман да се још једном окуша у једној од најјачој лиги света.

Како би се трансфер обистинио, Ето је спреман да жртвује своју астрономску плату. Камерунац је неколико пута истакао како и даље има жељу да игра у Лиги шампиона, што са клубом из Дагестана наредне године неће имати прилику.

Ово није све када је у питању мегаломанска управа клуба из Париза.

Бразилски интернационалац Рикардо Кака, пише шпанска Marca, врло лако би могао да појача екипу Карла Анћелотија, јер је Реал добио понуду од 25 милиона евра.

„Краљевски клуб" наводно је спреман да прихвати понуду, посебно јер су разочарани његовом формом већ дуже време. Уз све то, Какин одлазак би био велико олакшање за буџет Реала, који је, као што је познато, ионако преоптерећен.

ПСЖ је спреман да понуди Каки четворогодишњи уговор по којем бу Бразилац зарашивао девет милиона годишње.

Иако је Кака сам рекао да ђели да остане у Мадриду и још једном заигра на врхунском нивоу, управа првака Шпаније вероватно не дели његов ентузијазам. Према истим наводима, Реал жели што пре да доведе интернационалца из Марока Јунеса Белханда, играча Монпељеа, па би Какин одлазак финансијски створио услове за тако нешто.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије