Читај ми!

Азар најбољи играч Француске

Првотимац Лила Еден Азар проглашен је другу годину заредом за најбољег фудбалера у Француској, у избору играча и тренера клубова националне Лиге 1. Талентовани офанзивни играч средине терена и репрезентативац Белгије победио је у избору пред вероватни одлазак из Лила пошто су за њега заинтересовани бројни велики клубови.

"Моја наредна дестинација је Манчестер, а да ли прелазим у Сити или Јунајтед, сазнаћете ускоро", изјавио је 21. годишњи Азар, који је у редове досадашњег француског првака стигао још као шеснаестогодишњак, а боје сениорског тима брани од 2007.

Највише гласова у избору после Азара добили су Јунес Белханда и Оливије Жиро из Монпељеа и Нене из Пари Сен Жермена.

Проглашен је и најбољи тим Лиге 1: Лорис (Олимпик Лион), Дебиши (Лил), Н'Кулу (Олимпик Марсеј), Илтон (Монпеље), Бедимо (Монпеље), Мавуба (Лил), Капуе (Тулуз), Азар (Лил), Белханда (Монпеље), Нене (Пари Сен Жермен), Жиро (Монпеље).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се