Астон Вила отпустила Меклиша

Алекс Меклиш више није тренер Астон Виле, а све због уистину разочаравујућих резултата које је бележио тим из Бирмингема ове године. Клуб је разочаран овогодишњим резултатима, играма које су приказане и општом поруком која је упућена нашим навијачима. "Управа клуба жели да увери навијаче да смо сви свесни да Вила може и заслужује више, и да ћемо учинити све да то тако и буде", каже се у саопштењу клуба.

Менаџер Астон Виле Алекс Меклиш платио је данак просечне сезоне коју је имао ове године са својом екипом у Премијер лиги. У понедељак му је уручен отказ.

Меклиш, који је претходне године испао у Чемпионшип водећи градског ривала Бирмингем, никада није био омиљен код навијача Астон Виле.

Јавност је обавештена путем званичног саопштења на званичном сајту клуба.

„Клуб је разочаран овогодишњим резултатима, играма које су приказане и општом поруком која је упућена нашим навијачима. Управа клуба жели да увери навијаче да смо сви свесни да Вила може и заслужује више, и да ћемо учинити све да то тако и буде", каже се у саопштењу.

Астон Вила је завршила сезону на 16. месту Премијер лиге, само два поена испред Болтона који се сели у нижи ранг такмичења.

Менаџер Вигана Роберто Мартинез био је међу именима која су се помињала претходне сезоне када је Вила остала без тренера, али је место понуђено Меклишу. Ове године Мартинез је поново међу фаворитима да преузме екипу са Вила парка, посебно након доста добрих издања његове екипе, посебно у самом финишу сезоне.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара