Читај ми!

Звездаши најбројнији

Заједница фудбалских суперлигаша Србије изабрала је идеалан тим минулог шампионата у којем се налазе петорица играча Црвене звезде, четворица из Партизана, по један из Јагодине, Хајдука и Радничког.

Тренери, који су бирали најбоље, највећу дилему имали су на позицији задњег везног играча, па су се зато у тиму нашли и Лука Миливојевић из Црвене звезде и Мохамед Камара из Партизана.

За најбољег голмана проглашен је Марко Шимић, чувар мреже Јагодине.  У одбрани су Бранко Пауљевић (Хајдук Кула), Филип Младеновић, који је први део сезоне провео у Борцу из Чачка, а од зимус је у Звезди, Никола Максимовић (Слобода, Звезда) и Душко Тошић (Звезда).

За најбоље играче средине терена изабрани су Дарко Лазовић (Звезда), Лука Миливојевић (Звезда), Мохамед Камара (Партизан), Звонимир Вукић (Партизан) и Стефан Бабовић (Партизан).

За нападаче су изабрани Дарко Спалевић (Раднички 1923 из Крагујевца) и Лазар Марковић (Партизан).

Заједница суперлигаша награду за фер-плеј уручила је Партизану, а за најбољег стрелца Дарку Спалевићу.  Центарфор Крагујевчана је коло пре краја сезоне постигао 18 голова.

Представник Заједнице Јелен Супер лиге Бранимир Бабарогић оценио је да је "ова сезона била боља него прошла".

"Ова сезона је сигурно била боља него прошла. Неизвеснија и коректнија у свему. Помак је евидентан, а посебно у инфраструктури", казао је Бабарогић.

Сезона 2011/2012. у фудбалском првенству Србије завршиће се идућег викенда утакмицама 30. кола.

Пету узастопну титулу освојио је Партизан, док су из лиге испали Борац Чачак и Металац из Горњег Милановца.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара