Читај ми!

Промене у Милану

Вицешампион Италије, екипа Милана, у прелазном року доживеће велике измене. Нови члан росонера постаће Рикардо Монтоливо, док ће тим напустити Алесандро Неста, Ђенаро Гатузо, Филипо Инзаги, Марк Ван Бомел, као и Ђанлука Замброта.

Фудбалер Фиорентине Рикардо Монтоливо на крају сезоне обућиће дрес Милана, потврдио је данас тренер црвено-црних Масимилијано Алегри. Монтоливо ће у Милан прећи као слободан играч, јер му уговор са клубом из Фиренце истиче у крајем јуна.

"Следеће сезоне у тиму ћемо имати Монтолива, који је веома добар играч и техничар. Милан мора да остане конкурент у трци за титулу. Морамо да наставимо посао који смо почели прошле године и у идућу сезону ући ћемо са пуно ентузијазма", рекао је Алегри.

Росонери ће ће овог лета остати без неколико стандардних играча. Алесандро Неста прелази у Сједињене Америчке Државе, Марк ван Бомел се враћа у ПСВ Ајндховен, а одлазак су најавили Филипо Инзаги и Ђенаро Гатузо.

"Желим да се захавлим Милану и свима који су ми помогали ових година. Провео сам 13 невероватних сезона и носио дрес који ми је најдражи у срцу. Потпредседник Милана Адријано Галијани ми је понудио продужетак сарадње, али као и Неста одлучио сам се за други пут", рекао је Гатузо на опроштајној конфернцији у Милану.

Италијански фудбалер, који је пропустио већи део сезоне због проблема са очним нервом, рекао је да му је сан да поново заигра за Глазгов Ренџерс.

"Желим да се борим и докажем да нисам завршио са фудбалом. Одлучићу са породицом где ћу наставити каријеру. Из поштовања према Милану никада не бих отишао у Интер или Јувентус, то је сигурно", рекао је Гатузо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се