Читај ми!

Ја и даље верујем

Фудбалер Манчестер Јунајтеда Патрис Евра и даље верује да његов тим може да одбрани титулу у последњем колу Премијер лиге.

За такав сценарио Јунајтеду је потребна победа против Сандерленда, али и кикс градског ривала у дуелу са Квинс Парк Ренџерсом.

"Можда неки мисле да сам луд, али ја и даље верујем. Знам да судбину не држимо у својим рукама, али ако желимо да верујемо у чуда, морамо да победимо Сандерленд", рекао је Евра.

Он је истакао да се сваки играч Јунајтеда суочава са притиском, али да ће овај пут већи бити на страни тима који води Роберто Манћини.

"Уколико први поведемо, можда њихови навијачи постану нервозни, а у таквим ситуацијама играчи на терену не раде штвари које желе. Неће бити нимало пријатно уколико Сити буде славио, јер људи ће причати да је дошао крај Јунајтедове владавине", додао је Евра.

Леви бек Јунајтед тврди да су сами криви што су испустили осам бодова предности у односу на Сити.

"То је реалност. Сами себе смо убили, имали смо осам бодова предности у односу на Манчестер Сити", закључио је Евра.

Јунајтед у последњем колу игра против Сандерленда, док Манчестер Сити дочекује Квинс Парк Ренџерс. Кркић појачава напад Србије

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се