Читај ми!

Играли смо најбољи фудбал

Менаџер Манчестер Ситија Роберто Манћини верује да је његов тим играо најатрактивнији фудбал ове сезоне и да заслужује да постане првак Премијер лиге.

"Немогуће је да будете на врхунском нивоу током читаве сезоне. Мислим да смо шест или седам месеци играли најбољи фудбал у лиги, имали смо кризу, али то је нормално", рекао је Манћини

Италијански стручњак је посебно нагласио значај освајања титуле због навијача Манчестер Ситија.

"Нашим навијачима није било лако да скоро 50 година буду у граду и не радују се титули, док комшије за то време освајају трофеје. Мислим да ће се у недељу радовати, играчи знају да је све у њиховим рукама. Било шта да ураде, поносан сам на њих, јер су радили напорно ове сезоне", додао је Манћини.

Он је рекао да "грађани" ни у једном тренутку нису сумњали у свој квалитет и да тим није посустајао ни у тренуцима кад је имао "минус осам" у односу на Јунајтед.

"Надали смо се да можемо да уђемо у градски дерби са два или три бода заостатка. У сваком тренутку смо веровали, чак и када смо били на осам бодова заостатка", закључио је Манћини.

Сити у недељу у последњем колу дочекује Квинс Парк Ренџерс и у случају победе освојиће трећу титулу у историји, а прву после 44 године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се