Јужноамериканци на излазним вратима

Црвена звезда би врло лако могла да уђе у наредну сезону без странаца који су, у неку руку, чинили и окосницу тима у претходном периоду. Борха, Евандро и Каду налазе се пред одласком са Маракане. У овом тренутку, међутим, није познато где би ови Јужноамериканци могли да наставе каријере.

У прелазном року који је пред нама, Црвена звезда могла би да остане без три своја Јужноамериканца. Како пише "Спортски журнал", на излазним вратима налазе се Каду, Евандро и Борха.

Чини се да је најзамршенија ситуација са Кристијаном Борхом, чија позајмица истиче на зиму, а његова цена је превисока за црвено-беле.

У интересу клуба из Љутице Богдана је да га његов матични клуб, Кахис до Сул, прода неком од заинтересованих клубова из Турске и Холандије. Ако се то обистини, проценат од трансфера припао би и најтрофејнијем српском клубу.

Евандро, на другој страни, је фудбалер који је довођен у везу са кијевским Динамом и грчким Олимпијакосом, али су за сада у првом плану клубови из Италије.

Црвено-бели имају половину права на бразилског везисту, па би у случају продаје могли добро и да зараде.

Када је реч о Кадуу, одлазак омаленог везиста био је нешто о чему се разговарало и протеклог лета. Јасно је и да ће Бразилац највероватније променити средину, а да ли ће то бити клуб који се спомињао пре годину дана, у питању је турска Маниса, или ће наредна дестинација овог фудбалера бити Кина, остаје да се види.

Тренер Роберт Просинечки уочи првенствене утакмице са Радом није желео да прича о предстојећем прелазном року, о ком ће говорити по завршетку сезоне.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара