Барса се дочепала Бејла

Велика обострана жеља, Барселоне да доведе Бејла и Велшанина да пређе на Камп Ноу, коначно би могла да добије срећни епилог. Како преноси шпанска "Maрка", Барселоне је са Тотенхемом већ договорила трансфер вредан 40 милиона евра, којим би морали да буду задовољни сви - и фудбалер, и лондонски тим. Реднап одбацује ове тврдње.

Летњи прелазни рок још није ни почео, али готово је извесно да ће бити изузетно занимљив. Најзанимљивије, барем за сада, могло би да буде у редовима сада већ бивших шампиона Европе, у Барселони, која има велики буџет за појачања, и једну или две јасно дефицитарне позиције.

Императив Каталонаца свакако је леви бек, али ако је веровати наводима шпанских и појединих британских медија, челници овог клуба већ су договорили трансфер који би лако могао и да обележи лето пред нама. Наводно, прва ласта на Камп Ноу биће фудбалер Тотенхема Герет Бејл, у трансферу чија вредност се процењује на 40 милиона евра, преноси шпанска "Maрка".

Бејл је играч који већ дуже жели да појача клуб из Каталоније, али чини се да су тек сада два клуба постигла договор. Разлог може да лежи у томе што Тотенхем није близу играња у Лиги шампиона, а постоје и индиције да би Реднап могао да напусти клупу "певаца".

Уз то, и вероватно иза свега, играње за Барселону несумњиво је већи изазов у односу на Тотенхем.

Бејл ће се, преносе исти извори, обавезати на петогодишњу верност, а према уговору припадаће му пет милиона евра годишње. Барселона је у овој трци победила Челси и Манчестер сити.

Велшки интернационалац већ је раније признао како би бил јако тешко одбити понуду две највеће екипе са Пиринеја, а Дани Алвеш је недавно изјавио како би Бејл био идеално решење за леву страну Барселоне, као и да би се одмах феноменално снашао.

Међутим, Хари Реднап одбацио је ове тврдње, тачније, негирао је било какав договор два клуба у вези са преласком талентованог Велшанина.

"Не знам ништа о Бејловом преласку у Барселону. Не верујем да у свему томе има и делића истине", рекао је Менаџер тима из Лондона представницима медија.

"Нема шансе, једноставно не верујем у то", рекао је Реднап још једном.

Барселоне би ову сезону, у овом тренутку звучи готово невероватно, могла да заврши без освојеног трофеја, уколико не савлада Билбао у финалу Купа Краља. Сам Тито Виљанова је најавио реновирање тима, а очигледно да је први корак ка том циљу већ направљен. Преосталих 60 милиона евра, колико Виљанова има на располагању, биће распоређени при довођењу нападача и централног бека.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара