Читај ми!

Дињо пропушта Лондон

Роналдињо неће играти за Бразил на Олимпијским играма у Лондону, бар судећи по избору играча селектора Менезеса за пријатељске мечеве у мају и јуну. Дињо неће бити у прилици да помогне "кариокама" у освајању једине медље која им недостаје, Олимпијског злата.

Селектор фудбалске репрезентације Бразила Мано Менезес изоставио је Роналдиња са списка играча за пријатељске утакмице уочи Олимпијских игара у Лондону, што практично значи да прослављени ас неће бити у конкуренцији за учешће на највећој светској спортској смотри.

Двоструки освајач признања за светског фудбалера године у избору Фифе до сада је редовно позиван, али је изгубио место после лоших игара у свом клубу Фламенгу.

Менезес је међу 23 кандидата уврстио Нејмара, Алешандра Пата, Оскара и Паула Енрикеа Ганса, који ће предводити тим на пријатељским сусретима против Данске 26. маја, САД 30. маја, Мексика 3. јуна и Аргентине 9. јуна.

Играчи са данас објављеног списка требало би да представљају језгро бразилског тима који ће у Лондону покушати да освоји прву златну олимпијску медаљу и једину титулу која недостаје петоструким шампионима света.

Само шесторица са Менезесовог списка старији су од 23 године - Давид Луиз, Тијаго Силва, Џеферсон, Данијел Алвеш, Марсело и Хулк.

На олимпијском турниру учествују селекције играча до 23 године, с тим да свака екипа може да уврсти и тројицу старијег узраста.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара