Побуна због народњака

У Манчестер ситију све мисли усмерене су ка освајању шампионске титуле. Добра атмосфера у свлачионици једноставно је неопходна. Једини који то "ремете" су Балканци - Един Џеко, Александар Коларов и Стефан Савић - чији музички избор, а у питању је карактеристична музика са нашег поднебља, изазива згражавање енглеских саиграча.

Двојица ретких Енглеза у екипи Манчестер ситија, голман Џо Харт и дефанзивац Џолион Лескот, пожалили су се на Твитеру да их саиграчи Един Џеко, Александар Коларов и Стефан Савић "тероришу" својом музиком.

Иако је народна музика, ако не доминантан, а оно барем јако заступљен музички израз на нашим просторима, чини се да нису најбоље примљени у Енглеској. Све и поред не мале балканске колоније са Етихад стадиона, која чини све како би промовисала овај музички правац.

"Един Џеко и Александар Коларов дефинитивно слушају најгору музику! Оно што они слушају и није музика, већ бука", написао је на свом Твитер профилу Џолион Лескот када су га упитали да прокоментарише музички избор у свлачионици Манчестер ситија.

Штопер није једини коме је музички укус балканског трија, најблаже речено, необичан.

"Савић, Џеко и Коларов увек су најгласнији у аутобусу. 'До даске' појачају своју одвратну музику. То је грозно", написао је Џо Харт, као одговор на питање ко је најгласнији у клупском аутобусу.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара