Читај ми!

Распродате улазнице

Улазнице за финални меч Купа Србије у фудбалу, које су рано јутрос пуштене у продају на благајни стадиона "Младост" у Крушевцу, већ су распродате, потврдио је Танјугу потпарол Напретка Марко Ђорђевић.

Ђорђевић је рекао да је Крушевац добио 3.600 улазница за западну и јужну трибину и да је више од 90 одсто карата продато за само неколико сати. Цена улазнице за западну трибину коштала је 600 динара, а за јужну 300 динара.

Ђорђевић је подсетио да се улазнице за северну и источну трибину продају на беоргадској "Маракани".

Због великог интересовања за финални меч Купа између Црвене звезде и чачанског Борца, сачињен је и другачији план уласка, који се разликује од оног када игра Напредак.

"Улаз Запад 1 налазиће се код ресторана Вињак 5, а Запад 2 биће код главног улаза у ФК Напредак", прецизирао је Ђорђевић и нагласио да су у току завршне припреме за финални меч. Завршавају се ВИП ложе и свлачионице, док се у сарадњи са стручњацима из Старе Пазове ради на побољшању самог терена.

Финале се игра 16. маја од 20 сати, а домаћин ће већ у понедељак спремно дочекати госте из Београда и Чачка.

Капије стадиона биће отворене од 18 сати, док ће улице око спортског објекта бити затворене два сата раније.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара