"Ђаволи" згрожени дресом

Најгори страх навијача Манчестер јунајтеда, осим губитка титуле, остварио се. Навијачи су згрожени новом опремом коју ће изабраници Алекса Фергусона носити наредне сезоне. Нови дрес, који је избацио "Најк", требало је да асоцира на историју манчестерске индустрије, која је била најразвијенија у Енглеској крајем 19. века. Навијачи, међутим, сматрају да нови дрес подсећа на пешкир за руке.

Намера је била да се  новом опремом Манчестер јунајтеда ода почаст историји града који је био индустријски центар енглеске крајем 19. века.

Најк (Nike) је зато избацио нову гарнитуру дресова Манчестер јунајтеда под називом "Гингам колекција", са посебним дезеном који треба да подсећа на време када је Манчестер био водећа текстилна индустрија на Острву и у свету.

Нова гарнитура има и посебан слоган: "Створен у индустрији, направљен у Манчестеру", који такође треба да подсети на стара времена.

Ако је намера и била добра, није изазвала добар пријем код навијача "ђавола". Присталица клуба са Олд трафорда огорчене су изгледом нове опреме, и не крију своје огорчење на интернет форумима.

За нову опрему кажу да личи на пешкир или столњак, и да би тако нешто носио Медвед Руперт (јунак из дечјих стрипова).

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
14° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије