Читај ми!

Утакмица против Металца најтежа

Тренер фудбалера Јагодине Симо Крунић изјавио је да његову екипу против Металца у претпоследњем колу Супер лиге очекује тежак меч, јер су јој сви унапред уписали бодове против последњег тима на табели.

"Од нас сви очекују победу, међутим биће ово изузетно тешка утакмица, најтежа у првенству. Свесни смо да у овом тренутку, да бисмо остварили повољан резултат, морамо да пружимо више него што можемо", рекао је Крунић на конференцији за новинаре у Јагодини.

Једину победу у Суперлиги ове сезоне Металац је остварио баш против Јагодине, и то на њеном терену.

"Поучени искуством из првог дела првенства, када нас је Металац сасвим заслужено поразио, ми смо максимално опрезни и мотивисани. Металац је већ испао, али они код куће играју веома добро", навео је Крунић.

Он је истакао да не потцењује Металац, јер се ради о доброј екипи, али да ипак све зависи од игре Јагодине.

Његова екипа има реалне шансе да избори пласман у Лигу Европе, али је Крунић подсетио да то зависи и од резултата осталих мечева у последња два кола Супер лиге.

Крунић је рекао да због жутих картона неће играти Горан Гогић и Душко Дукић.

Голман Јагодине Марко Шимић истакао је да меч са Металцем много значи његовом тиму због могућег изласка у Европу.

"Сви смо свесни тога, играчи, управа, стручни штаб, али смо свесни и колико нам ова утакмица значи за пласман у европско такмичење, коме жудимо и на на чему радимо целе ове сезоне", рекао је Шимић.

Он је истакао да се нада повољном исходу у мечу против Металца.

"Идемо у Лучане да победимо, свесни да је Металац добра, солидна екипа, имају неколико играча из Јагодине, који ће запети да се докажу", закључио је Шимић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво