Читај ми!

Неста одлази на крају сезоне

Један од најбољих италијанских одбрамбених фудбалера свих времена Алесандро Неста потврдио је да ће по завршетку сезоне напустити Милан и највероватније отићи у САД. Неста има 36 година, претходних 10 сезона играо је за Милан, а на крају сезоне истиче му уговор са "росо-нерима".

"Због великих захтева, напорног и тешког ритма у Серији А, Лиги шампиона и Купу Италије не могу више да играм константно. Са друге стране, нисам од оних који могу да седе на клупи и чекају шансу. Врло радо бих отишао у САД, мислим да би то било сјајно искуство", рекао је Неста новинарима у Милану.

Искусни штопер је са екипом Милана освојио по две Лиге шампиона и Серије А. Он је за овај тим одиграо 318 утакмица и постигао 10 голова.

Неста је са италијанском репрезентацијом пре шест година постао и светски првак.

Пре Милана, играо је девет сезона за римски Лацио, са којим је једном такође био шампион Италије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво