Читај ми!

Сами против својих!

Два ефектна аутогола виђена су претходних неколико дана на мечевима шведске лиге и аргентинског купа. Прво „ремек-дело" виђено је на мечу између АИК-а и Ђургардена где је играч гостију Марк Педерсен ефектно савладао свог голмана и поставио коначних 1:1. Други погодак виђен је у Аргентини где је Уругвајац Дејвис Бароне који игра за Атлетико Тукуман грешком „поцепао" мрежу своје екипе. То је био и једини погодак на мечу четвртфинала купа којим је екипа Расинга прошла даље.

Марк Педерсен из Ђургардена и Дејвис Бароне који наступа за Атлетико Тукуман главни су кривци за неуспехе својих екипа на последњим мечевима.

Прво је Педерсен на мечу против АИК-а у последњим минутима меча постигао прелеп аутогол за коначних 1:1. Дански фудбалер је, уместо да избије лопту, успео да постигне невероватан аутогол.

На другом крају света своје вече није имао дефанзивац Атлетико Тукумама Дејвис Бароне који је постигао једини гол на мечу. На жалост његовог тима, Бароне је на мечу против Расинга у четвртфиналу аргентинског купа савладао сопственог голмана.

Уместо да избије лопту после слободног ударца, Бароне је налетео на њу у свом шеснаестерцу и, из све снаге запео малтене поцепавши мрежу своје екипе. На крају тај његов аутогол био је и једини на мечу и донео је победу Расингу.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара