Црвено-бела журка

Црвена звезда и Олимпијакос укрстили су копља у мечу који је послужио као прослава дупле круне грчког тима. Меч су обележили навијачи оба тима који су, заједно на трибини, током свих деведесет минута стварали сјајну атмосферу. Коначан резултат, ако је то уопште и битно, био је 2:1 за тим из Пиреја.

Београдски црвено-бели увеличали су прославу дупле круне братског тима из Пиреја. У пријатељском сусрету, Олимпијакос је био бољи и славио је резултатом 2:1.

Како је и очекивано, најзанимљивије било је на трибинама, где су навијачи оба тима заједно певали током свих деведесет минута.

На терену, домачи је повео у 20. минуту, након поготка Бразилца Диога. На 2:0 резултат је повисио још један Јужноамериканац, овога пута Аргентинац Аријел Ибагоза.

Утешни погодак у ипак изразито ревијалном сусрету постигао еј млади Ожеговић у 74. минуту, недуго након што је и ушао у игру.

За разлику од Олимпијакоса, који је обавио посао на домаћој сцени, Црвеној звезди тек предстоји "меч сезоне", наредне среде када буде играла финале Купа са Борцем. Зато је тренер Роберт Просинечки и прошарао састав.

Његов колега Ернесто Валверде, који напушта клупу грчког шампиона, указао је шансу двема различитим екипама, које су добиле прилику да играју по полувреме.

Марко Пантелић није играо за Олимпијакос, јер се опоравља од повреде, док је бивши играч Партизана Љубомир Фејса на терену провео других 45 минута.

Београдски и пирејски црвено-бели често су играли пријатељске утакмице у протеклом периоду. Олимпијакос је гостовао у Београду непосредно после скидања санкција 1994. године, и тада је Звезда била убедљива - 4:1. Грци су се "реванширали" 2007. код куће, било је 2:1, а прошле године било је 1:1.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара