Љубав јача од страха

Пред вама, и целим светом заправо, налази се Лук Меквин, ватрени навијач лондонског Арсенала. Можда ће вас зачудити што у видеу који је лично поставио на Јутјубу стој испред Емирејтс стадиона, али у дресу великог градског ривала, Тотенхема. Све то, наравно, није без доброг разлога...

У опису клипа постављеног на интернету пише:

„Направио сам овај видео како бих се извинио својој девојци. Желим то да урадим јавно како би понижење било веће. Сара, јако ми је жао, надам се да ћеш ми опростити. Молим те, позови ме".

Наводно, Меквин је објаснио како га је горе споменута девојка оставила након што пољубио другу девојку.

Због тога је Лук решио да навуче дрес омраженог Тотенхема, и да стане испред стадиона Арсенала. Па шта буде...

„Ћао, Саро. Жао ми је због свега, и желим да ти покажем колико ми заправо значиш", изговорио је Меквин на почетку клипа.

Ипак, цела ствар добија другу димензију када се има у виду да су навијачи Арсенала вероватно најмање склони насиљу на Острву. Замислите исту ситуацију, која би се уместо у Лондону одиграла у Београду, тачније на Топчидерском брду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара