Читај ми!

Милански дерби, прозивке и Срби

Меч између Интера и Милана прошлог викенда обележила је победа "неро-азура" од 4:2, која је избацила Милана из шампионске трке. Меч је био борбен на терену, али било је жестоко и на трибинама где су се присталице два клуба жестоко вређале. Занимљиво је да је тема прозивки два ривала била Србија.

Гостовање Партизанових навијача на трибини Милана и узвратна посета присталица "росо-нера" на дерби у Београду, у навијачком свету изазвало је доста контроверзи.

Оно што је привукло велику пажњу јесте инцидент када су гости из Италије на стадиону Партизана добили жестоке батине од појединих присталица "црно-белих" који се нису радовали њиховом доласку на јужну трибину.

Сва та дешавања овековечена су и на миланском дербију где су присталице Интера транспарентом прозвале навијаче Милана због гостовања Партизану.

"Опуштено, ви сте у скривеној камери (италијанска игра речи Scherzi a Partizan)", била је порука Интерових навијача поред које је стајала албанска застава.

Одговор навијача Милана био је моменталан. На њиховој трибини освануо је транспарент: "Србима можете само да лижете д.пе. И они знају да сте нико и ништа".

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво