Читај ми!

"Чекићари" близу елите

Лондонски Вест Хем пласирао се у финале баража за пласман у Премијер лигу. "Чекићари" су у два меча савладали Кардиф, сада чекају бољег из дуела између Бирмингема и Блекпула. У елити ће наредне сезоне играти Саутемптон и Рединг.

Фудбалери Вест Хема победили су данас Кардиф са 3:0 у реванш мечу полуфинала плеј-офа за пласман у Премијер лигу Енглеске.

Тим из Лондона је тако први финалиста дуела чији ће победник уз Рединг и Саутемптон следеће године играти у елитном друштву.

Вест Хем је и у првој утакмици у гостима славио са 2:0 па је укупним резултатом од 5:0 надиграо Велшане.

Стрелци за "чекићаре" били су Кевин Нолан у 15. минуту и Рикардо Вас Те у 40, да би коначан резултат у надокнади времена поставио Ники Мејнард.

У другом реваншу полуфинала састају се Блекпул и Бирмингем. Блекпул је славио у првом мечу са 1:0.

Из Чемпионшипа пласман у Премијер лигу обезбедила су два првопласирана тима Рединг и Саутемптон док ће треће место заузети победник плеј-офа у коме играју тимови пласирани од трећег до шестог места.

Премијер лигу ће сигурно напустити Вулверхемптон, близу испадања је и Болтон а за опстанак ће се борити Блекбурн, Виган и Квинс Парк Ренџерс.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво