Читај ми!

Кикс Арсенала, шанса за конкуренте

Фудбалери Арсенала угрозили су треће место на табели и директан пласман у Лигу шампиона, пошто су на свом терену играли нерешено против Норича 3:3 (1:2) у првом мечу 37. кола Премијер лиге. Прилика за Њукасл и Тотенхем да победама престигну Арсенал.

Изузетно узбудљив меч, пун преокрета. Домаћи дошли у вођство на почетку утакмиц. Гост се није "уплашио", већ успева да преокрене. Потом на сцену ступа Ван Перси, два погодка, и Арсенал поново води. Међутим гост је успео у финишу сусрета да стигне до бода. Арсенал после овог кикса има само два бода предности у односу на Тотенхем и Њукасл, који сутра играју своје мечеве.

Јоси Бенајун довео је домаћина у вођству на самом старту меча, изједначио је Хулахан у 12. минуту након лоше интервенције голмана Шћешнија, а други гол за госте постигао је нападач Холт.

Норич је водио до 72. минута, али је најбољи фудбалер лиге и ове сеозне први стрелац шампионата Робин ван Перси успео да са два гола преокрене резултат.

Очекивало се да ће Арсенал забележити 21. првенствену победу, али је у 85. минуту уследио нови шок за изабранике Арсена Венгера, пошто је Морисон поставио коначан резултат.

Фудбалери Арсенала су до краја меча опседали гол противника, али попред неколико одличних прилика нису успели да забележе важан тријумф.

Резултати и стрелци 37. кола Премијер лиге:
Арсенал - Норич 3:3 (Бенајун 1, Ван Перси 72, 80 - Хулихан 12, Холт 27, Морисон 85)

Недеља:
Њукасл - Манчестер Сити (14.30)
Астон Вила - Тотенхем (15)
Болтон - Вест Бромвич Албион (15)
Фулам - Сандерленд (15)
Квинс Парк Ренџерс - Стоук (15)
Вулверхемптон - Евертон (15)
Манчестер Јунајтед - Свонси (17)

Понедељак:
Блекбурн - Виган (21)

Уторак:
Ливерпул - Челси (21)

Табела: Манчестер Сити и Манчестер Јунајтед 83, Арсенал 67, Тотенхем и Њукасл 65, Челси 61, итд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво