Читај ми!

Ми смо најбоље из Манчестера

Менаџер Манчестер Ситија Роберто Манћини срећан је што је његов тим најбољи у граду, а са, само још две победе, постаће највољи и у држави.

"Ми смо најбољи тим у Манчестеру, а да би били најбољи у земљи потребно је да победимо преостале две утакмице. Небитно је да ли сте победили Јунајтед два пута у сезони или Челси, као што смо ми учинили, већ да на крају године будете први", рекао је Манћини.

Он је додао да је тесан пораз од градског ривала у ФА купу (3:2) у јануару помогао екипи да почне другачије да размишља.

"Утакмица у купу је била важна, а не она када смо убедљиво славили са 6:1. Губили смо 3:0, имали играча мање, успели да постигнемо два гола и имали шансе за изједначење. Противник није имао шут ка голу у другом полувремену и та утакмица је била одлучујућа у промени нашег менталитета", рекао је Манћини.

Сити у недељу гостује екипи Њукасла, а италијански стручњак сматра да је то кључна утакмица у борби за шампионском титулом.

"Њукасл ће бити наша најтежа утакмица, тежа и од окршаја са Јунајтедом. Припремамо се као да је у питању финале Лиге шампиона", закључио је Манћини.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво