Читај ми!

Металац на Карабурми

Екипа ОФК Београда дочекаће на свом стадиону на Карабурми последњепласирани Металац. Тренер "романтичара" Бранко Бабић очекује занимљиву утакмицу, а у домаћем саставу неће бити Милана Родића и Уроша Синђића.

Тренер фудбалера ОФК Београда Бранко Бабић рекао је данас да очекује интересантну утакмицу против Металца у 28. колу Супер лиге Србије.

 

"Очекује нас интересантна утакмица. Металац има састав који је прилично подмлађен и већ сада се спремају за наредну сезону. Верујем у своје играче да ће успети да одиграју добро против екипе која је последња на табели", рекао је Бабић за клупски сајт.

ОФК ће против Металца наступити без повређених Милана Родића и Уроша Синђића.

"Лишени смо Родићевих и Синђићевих услуга , али је у саставу (Милан) Пуровић, који са Александром Симићем, због искуства и атмосфере, увек може да помогне младима. Доста нам значи и повратак капитена Ивана Кецојевића", казао је Бабић.

Еквадорски фудбалер Аугусто Батиоха рекао је да ОФК мора мирно да одигра утакмицу.

"Долази нам растерећена екипа која ће покушати да игра фудбал. Морамо мирно да приступимо мечу и стварамо шансе јер нас очекује добра утакмица у којој желимо да направимо добар резултат", рекао је Батиоха.

ОФК Београд дочекује Металац сутра у 17.00 на Омладинском стадиону на Карабурми.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
23° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се