Читај ми!

Бајерн подржао Хоџсона

Немачки гигант Бајерн из Минхена подржао новог селектора Енглеске Роја Хоџсона, после многобројних напада од стране медија. Претходно реаговала и ФА Енглеске, оштро се противећи текстовима најтиражнијих острвских медија.

Немачки фудбалски клуб Бајерн Минхен протестовао је данас због начина на који се најпродаванији дневни лист у Енглеској опходио према селектор Роју Хоџсону, а то је други протест после његовог именовања.

 

Фудбалски савез Енглеске проследио је саопштење Бајерна које је уследило после репортаже у "Сану", насловљене са "Који Рој?" (Roy Who?), у којој се говори да најважнији људи у Немачкој нису чули за Хоџсона.

Сличне приче пренели су и "Тајмс оф Лондон" и "Дејли телеграф".

"Изненађени смо извештајима о Роју Хоџсону у енглеским медијима и желели бисмо да разјаснимо ситуацију: наравно да је он врло познат у Немачкој. Клуб и немачки Савез имају само поштовање према том тренеру и његовим резултатима", наводи се у саопштењу Бајерна.

Пре тога је реаговао ФА, жалећи се на то што је Сан исмевао Хоџсонову говорну ману, односно то што не зна да каже "р".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се