Читај ми!

Игра као за титулу

Тренер фудбалера Црвене звезде Роберт Просинечки рекао је да ће његова екипа одиграти максимално озбиљно против Партизана у 28. колу Супер лиге Србије, као да игра меч за титулу, иако та утакмица нема резултатски значај.

"Иако се прича да ће утакмица бити ревијална, пошто је Партизан обезбедио титулу, ја у то не верујем. Ми ћемо одиграти максимално, као да играмо за титулу, идемо на победу и видећемо шта ће се десити. Нека они славе трофеј, а ми да добијемо утакмицу", рекао је Просинечки новинарима на стадиону Црвене звезде.

 

"Дерби је специфичан меч и не верујем да ће се моји играчи опустити. Неће бити нимало лако, али у доброј смо форми и мотивисани смо", додао је Просинечки.

Партизан је у октобру савладао Црвену звезду са 2:0 у првенственом мечу, док су црвено-бели овог пролећа два пута славили са 2:0 у полуфиналу Купа Србије.

Тренер црвено-белих је казао да још није сигуран који ће састав извести сутра против Партизана, пошто има неколико повређених играча.

 

"Тошић је почео да тренира и надам се да ће бити у реду, али имам још три играча са лаганим проблемима, а не могу да кажем ко ће сутра играти", казао је Просинечки.

Везни фудбалер Црвене звезде Лука Миливојевић рекао је да његова екипа мора да буде максимално концентрисана.

"Идемо на победу као и на претходна два дербија. Морамо да уђемо максимално концентрисано како не бисмо имали проблеме. Очекујем битку на сваком делу терена, можда и њихов мало грубљи приступ, али ако ми, као у прошлом дербију, будемо компактни, онда мислим да ће све бити у реду", казао је Миливојевић.

 

Партизан дочекује Црвену звезду сутра у 19.30 на стадиону у Хумској.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара