Босман жели међу црвено-беле

Прва придошлица у предстојећем прелазном року, када је Црвена звезда у питању, биће интернационалац из Гане и фудбалер Слободе Севојно Поинта Френсис Босман. Барем је то оно што oвај фудбалер прича, будући да је након његове изјаве да на лето стиже на Маракану, убрзо стигао и одговор, и то од Просинечког лично, који говори супротно.

Црвена звезда већ је уговорила прво појачање предстојећег лета, а пут Маракане поново ће ићи једна играч ужичке Слободе. Међутим, изјаву фудбалера дату "Спортском журналу" да је његов прелазак у редове Црвене звезде готова ствар, демантовао је лично Роберт Просинечки.

Дефанзивни везни играч из Гане Френсис Босман био је велика жеља Партизана, али је наводно дао реч Роберту Просинечком да ће појачати редове најтрофејнијег српског клуба.

"Причао сам са Просинечким. Волео бих да каријеру наставим у Звезди. Било ми је велико задовољство да играм на Маракани. Слободан сам у избору средине и желим да потпишем уговор са Звездом", истакао је Босман за "Спортски журнал".

То, ипак, није оно што причају у најтрофејнијем српском клубу.

"Не знам због чега је момак то рекао, јер нити га познајем, нити смо причали. Не улазим у његове квалитете, можда му је неко обећао, али ја нисам", поручио је Просинечки.

Интернационалац из Гане има уговор са Слободом до 30. јуна, па је извесно да Звезда, уколико заиста жели да га ангажује, не би морала да даје новац на име обештећења. Босман има 27 година.

Занимљиво, челници Партизана су желели да управо Босман буде замена за Мохамеда Камару, који ће током лета, готово извесно, напустити Хумску.

После Филипа Касалице и Николе Максимовића, Босман је трећи фудбалер Слободе који би каријеру могао да настави у редовима Црвене звезде.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се